bikealarm
Kosár megtekintése
Az Ön kosara   

Jogi nyilatkozat

A www.bikealarm.hu website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában az iCode Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A www.bikealarm.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a BikeAlarm oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Az általunk forgalmazott termék jellemzői Paraméterek oldalról ismerhetők meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért.

Az iCode Kft. a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy partnerei és ügyfelei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak az ő előzetes kérésükre küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek és ügyfelek, akik az oldalunkon kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.